Resultaten voor vacature fotograaf

vacature fotograaf
Vacature Fotograaf Het Rijksmuseum advertentie gesloten Alle Mediavacatures.
Het project Prentenkabinet online heeft als doel het inhalen van achterstanden op het gebied van registratie en digitalisering van de collectie van het Rijksprentenkabinet. Daarnaast wil het museum met dit project de collectie prenten tekeningen en fotos toegankelijker maken voor een groot publiek. Na registratie worden de collecties gedigitaliseerd en via de website Rijksstudio digitaal beschikbaar gesteld. Bij de fotografie van de collectie van het Rijksprentenkabinet wordt gefotografeerd volgens de richtlijnen van Metamorfoze. De standplaats is Amsterdam. fotograferen van prenten fotos en tekeningen volgens vooraf overeengekomen standaarden. up-to-date blijven met de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Vacature freelance fotograaf junior Studio Hoge Heren.
Het bewerken van fotoreportages die zowel in onze studio als op locatie zijn gemaakt. Het uitvoeren van fotoshoots in de studio. Het assisteren van de fotograaf bij opdrachten op locatie runnen produceren en belichten. Wat bieden wij jou? Jij ontvangt van ons een marktconforme vergoeding passend bij jouw leeftijd en ervaring. Verder mag je er op rekenen dat je veel zult leren van een ervaren fotograaf en komt te werken in een omgeving die ongewoon mooi is in de fotografie-business. Een team van enthousiaste mensen zullen je begeleiden in jouw ontwikkeling. Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel niet en stuur ons jouw CV en motivatie.
Vacature fotograaf vinden.
U bent hier Home Beroep Taal en communicatie Media Beeld Fotograaf Vacature fotograaf vinden. Fotografen werken veelal voor fotopersbureaus fotostockbureaus of redacties. Op de websites van fotopersbureaus en dergelijke staan vaak ook vacatures vermeld. De meeste fotografen werken echter op freelance basis. De gebruikelijke vacaturebanken bieden weinig vacatures en ook de brancheverenigingen bieden weinig houvast. Wel is op Villamedia een speciale categorie met vacatures voor vormgeving en fotografie. Bij het zoeken naar vacatures kun je in ieder geval zoeken in de sectoren media en communicatie. redacties van kranten tijdschriften en vakbladen.
Document Moved.
Werken bij Shoots More? Bekijk de vacatures.
Shoots More is in 2010 begonnen als klein bedrijf en intussen uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Ik ben Jo-Ann gegroeid van stagiaire naar assistent fotograaf in DenHaag. Hallo mijn naam is Jo-ann ik ben 18 jaar oud en dit ben ik! Ik woon in Hoek van Holland en werk in de vestiging Den Haag jaja dat is een eindje op de scooter. Voordat ik echt in Den Haag kwam werken liep ik stage bij Shoots More. In die 4 heerlijke maanden heb ik zoveel geleerd en had het erg naar mijn zin! Ik ben dan ook erg blij dat ik na mijn stage mocht blijven werken. Het leukst aan mijn stage was toch wel de gezelligheid met de andere collegas.
vacature Assen Fotograaf.
Ons bedrijf is groeiende op het gebied van schoolfotografie. We zoeken twee collegas die vol enthousiasme willen fotograferen op scholen. Omdat we te maken hebben met seizoensdrukte zoeken we mensen met een beschikbaarheid van 3-5 dagen per week in de maanden april mei en juni. Er is de mogelijkheid om voor 2 dagen in de week voor langere tijd in dienst te komen rekening houdend met de piekmaanden waarin je meer werkt en de rustige maanden waarin je minder werkt.
94 Fotograaf Vacatures Adzuna.
plaats provincie of postcode uitgebreid zoeken. Fotograaf vacatures in Nederland. 94 Fotograaf vacatures in Nederland. Gerelateerde zoekopdrachten koerier parttime schoonmaak receptioniste sport communicatie vastgoed gemeente brandweer boa meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email. uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. Resultaten 1-10 van 94. zien per pagina en sorteer op Meest recente. MBOJOBMATCH HEEL NEDERLAND ZUID-HOLLAND. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van fotograaf. Over ons MBOjobmatch is een bemiddelaar gespecialiseerd in het plaatsen van geschikte kandidaten.
Poses Fotografie.
Voor de uitbreiding van ons team van fotografen in Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste fotografen voor onze mobiele fotostudio's. Wij zijn een leuk team en fotograferen al 10 jaar exclusief voor Jumbo Supermarkten. Poses fotografeert kinderen tot 7 jaar eventueel met broertje of zusje erbij. Wij maken van elke fotoshoot een leuk feest. 4 dagen per week di-vrij staan we door het land en maken veel ouders blij met een gratis portretfoto. Wil jij diegene zijn die dagelijks kinderen blij maakt lees dan snel verder! Commercieel fotograaf Poses Fotografie.
Woningfotograaf regio Deventer TOPR Hét reclamebureau voor de vastgoedbranche.
Samen delen we successen en maken we elkaar beter door te innoveren en te groeien. Als woningfotograaf ben jij het visitekaartje van Topr. Je gaat zelfstandig aan het werk bij woningverkopers. Je weet op de beste manier woningen te fotograferen en houdt daarbij rekening met de wensen van onze klanten makelaars. Bekend met het fotograferen van woningen en bedrijfsonroerend goed. Bekend met HDR-fotografie 360-gradenfotografie én filmen. Communicatief vaardig en klantgericht. Creatief en weet van elke woning een unieke presentatie te maken. Ter voorbereiding krijg je een uitgebreide training door ons verzorgd. Iemand die zelfstandig vanuit huis kan werken.

Contacteer ons